&ev=PageView&noscript=1"/> Жироспалювач Nutrex Research Lipo-6 Black Extreme Potency, 120 капсул, купити в Харкові з доставкою во Україні

Жироспалювач Nutrex Research Lipo-6 Black Extreme Potency, 120 капсул

Топ
Немає в наявності
0
Код товару: CN9089
Артикул: CN9089
975грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Nutrex Lipo-6 Black - хороший помічник для швидкої втрати ваги.Надзвичайно ефективний жиросжигательМістить йохимбин і раувольсцін.Підвищує рівень енергіїПокращує лібідоПригнічує апетитЦе ефективна суміш інгредієнтів з пі... Читати далі...
Загальні характеристики
Вид Комплексні жироспалювачі Возрастная группа Від 18 років Количество единиц, шт 120 Количество порций, шт 40 Пол Жіночий чоловічий Производител&# x44C; Nutrex Research Содержание порции 3 капсули Страна производител&# x44F; США Форма выпуска Капсули Всі характеристики

Nutrex Lipo-6 Black - хороший помічник для швидкої втрати ваги.

  • Надзвичайно ефективний жиросжигатель
  • Містить йохимбин і раувольсцін.
  • Підвищує рівень енергії
  • Покращує лібідо
  • Пригнічує апетит

Це ефективна суміш інгредієнтів з підтвердженими липолитическими властивостями, які додатково підвищують рівень енергії і підтримують концентрацію і швидкість метаболізму.

Ця добавка містить унікальну суміш Lipo-6 Black Weight Loss Support, яка включає сильні стимулятори, такі як гідрохлорид йохимбина, раувольсцін, кофеїн, гіперцін A, L-тирозин і теобромін. Перші два з'єднання є одними з найсильніших стимулюючих речовин, доступних на ринку, які мають унікальну здатність спалювати стійку жирову тканину. Крім того, вони також є потужними афродизіаками. Подібно до кофеїну, хуперціну А і L-тирозину, вони здатні підвищувати рівень збудливих нейромедіаторів. Завдяки цьому ці речовини також покращують рівень енергії, концентрації і самопочуття.

У свою чергу, теобромін, будучи м'яким стимулятором, також має здатність збільшувати синтез оксиду азоту, який розслаблює м'язи, що оточують кровоносні судини. Таким чином, він дозволяє отримати кращу накачування м'язів, а також благотворно впливає на рівень лібідо.

Суміш доповнена речовинами, що підтримують роботу травної системи, такими як холін у вигляді бітартрата і екстрактом плодів чорного перцю. Вони підтримують роботу таких органів, як печінка і кишечник, а також позитивно впливають на самопочуття. Крім того, екстракт чорного перцю сприяє засвоєнню інших інгредієнтів препарату.

Підводячи підсумок, можна сказати, що Nutrex Lipo-6 Black - один з найсильніших жироспалювачів, створений для досвідчених людей, які хочуть скинути зайвий жир і поліпшити свою форму.

Рекомендації щодо застосування: Використовуйте 3 капсули вранці. Для досягнення найкращих результатів не використовуйте з їжею. Використовуйте принаймні 30 хвилин до їди. Не варто приймати за 6 годин перед сном.

Рекомендація від MonsterLab:

Почніть прийом з 1 капслуи в день. Поступово, якщо немає неприємних відчуттів, можна додати ще 1-2 капсули.

Склад

Розмір упаковки120 капсул
одноразова порція3 капсули.
Кількість порцій в упаковці40
Зміст на порцію 
Холін (як бітартрат холіну)100 мг -
L-тирозин250 мг -
безводний кофеїн220 мг -
теобромін125 мг -
мадагаскарський афрамон25 мг -
Екстракт плодів чорного перцю5 мг -
йохимбин гідрохлорид3 мг -
Раувольсцін1 мг -
Гуперцін А 1% 100 мкг -

Інші інгредієнти
Гліцерин, рослинні капсули (гіпромелоза), дистильована вода, FD & C Blue 1, FD & C Red 40, FD & C Yellow 6.

Вид Комплексні жироспалювачі
Возрастная группа Від 18 років
Количество единиц, шт 120
Количество порций, шт 40
Пол Жіночий чоловічий
Производител&# x44C; Nutrex Research
Содержание порции 3 капсули
Страна производител&# x44F; США
Форма выпуска Капсули

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Товари зі знижкою
icon_viber icon_teleg icon_email icon_callback